iran protesterar

Enligt en artikel på sveriges radios hemsida så har iran protesterat mot att den Svenska tidningen Nerikes Allehanda, fullständigt i enlighet med vår demokratiska, grundlagsskyddade yttrandefrihet, publicerat en bild på muhammed som Rondellhund. (min blogg, mina versaler)

Redan halvvägs in i artikeln går artikelförfattarna ner på knän inför bödlarna i teheran och ojar sig hesa över hur onödigt och synd det är att varje artikel som skrivs inte lovsjunger de islamistiska fundamentalisterna i förtryckets iran.

Suck.

Varför svarar vi inte istället med en direkt protest mot iran? Mot deras dödsstraff, mot deras obefintliga rättsystem, mot deras prygelstraff, mot att de fortfarande praktiserar stening, mot deras medeltida kvinnoförtryck, mot deras stöd till terrorister, mot deras aggresiva ambitioner att skaffa kärnvapen, mot deras hot om att utplåna Israel.

Ja, listan kan göras mångdubbelt längre men även dessa fåtalet exempel visar med all tydlighet att vi ABSOLUT inte har något att lära från mullornas teokrati och deras “protest” borde inte rendera annat svar än ett hånskratt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: