Vilken sida står media på?

Ännu en i raden av islamistiska terrorgrupper har kidnappat en Brittisk journalist. Den Brittiska journalisten kidnappades i början av mars och har sedan dess hållits frihetsberövad. Nu släpper terroristerna en egenproducerad video där de tvingar journalisten att läsa upp deras förvirrade propaganda.

Vänstermedierna är givetvis glada över att få missbruka den megafon de har och sprider utan tvekan vidare terroristernas uttalanden till så många som möjligt.

Länk

Märk väl hur noggrant och lydigt man sprider vidare det terroristerna säger och först långt in i artikeln skyndar förbi att uttalandet “kan” vara framtvingat. Visst, och kokande vatten kan vara varmt.

Tänk om media kunnat rapporterat lika utförligt om uttalanden gjorda av våra folkvalda politiker. President George W Bush håller till exempel varje vecka ett radiotal till nationen och har gjort det sedan han tillträdde. Det är långt över 300 radiotal – hur många av dem har medierna mäktat med att rapportera om.

Det är uppenbart att media anser att det är viktigare att terroristerna kommer till tals än Presidenten i världens mäktigaste land. På vilken sida står medierna egentligen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: