Avskyvärt

Så har man då äntligen hittat lite tid för att blogga, och hunnit lugna sig en aning efter svts vidriga attack mot Statsministern i början av veckan.

Inte nog med att de svinaktiga journalisterna inte ens kan lämna Statsministern ifred när han tar sina barn för att njuta av ett besök på biografen, nu drar man sig inte ens för psykopatiska, fysiska angrepp på honom.

Det förvånar mig inte en sekund att svt gör detta, en vänstervriden organisation som inte ens om de koncentrerar sig kan dölja sitt primitiva hat över att folket valde bort deras favoritregering, men metoderna är både grövre och mer vidriga än vad man väntat sig.

Då jag nåddes av beskedet att Fredrik Reinfeldt attackerades efter ett biobesök med familjen på en biograf i stockholm tänkte jag genast på när senast en statsminister utsattes för detta. Den gången var det sossarnas olof palme som sköts till döds inför sin familj i en miljö som han trodde sig vara trygg i. Inte nog med det, för 4 korta år sedan dödades vår utrikesminister brutalt – också i en miljö som ansågs trygg.

Jag fylls av medlidande med Statsministern som utöver sin enorma arbetsbelastning ständigt måste oroa sig för säkerheten, att det finns en hotbild emot honom kommer tyvärr med jobbet och är ett pris Reinfeldt tvingas betala för att tjäna vårt land.

Jag unnar Statsministern varje liten plats av trygghet, varje stund av säkerhet som han kan hitta och sörjer att svt stulit ännu en sådan plats för honom.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: