Gulligt

svd publicerar en artikel om ett möte mellan de tre vänsterpartierna som lika gärna kunde ha skrivits av någon av vänsterns pressmänniskor.

Länk

Artikeln inleds med bilder av vänsterledarna där de ler som om det var både julafton och födelsedagskalas. Sedan är artikeln kliniskt ren från varje spår av sakpolitiskt innehåll, inte en enda sakfråga tas upp.

Varken inrikespolitiska eller utrikespolitiska frågor får ju störa när väljarna skall få läsa om världssensationen att vänsterkartellen hållit möte i sahlims arbetsrum.

Hur vore det om media kunde granska oppositionen lika hårt som man gjorde innan valet? Om man kunde trycka in “splittring” i varje mening om den Borgerliga alliansen förra året så borde det väl inte vara så svårt att göra det här heller?

Varför inte skriva att vänstern är splittrad i synen på skatterna, vänstern är splittrad i synen på eu, vänstern är splittrad i synen på försvaret, vänstern är splittrad i synen på utrikespolitiken, vänstern är splittrad i synen på försvaret av Israel, vänstern är splittrad i synen på företagande, vänstern är splittrad i synen på skolpolitiken?

Mer av granskande journalistik och kritiska frågor – mindre av gulliga idolporträtt av vänsterledarnas “kafferep”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: