…men det är inte dom som ror…

Så var det dags igen, dagen efter den 30 april – även kallad 1 maj.

Denna sossarnas födelsedag som bara genom att vara en officiell helgdag visar vilken enpartistat Sverige faktiskt är. Skulle någon kunna tänka sig att vi inför en helgdag för tex Folkpartiet? Vänstern känner dock ingen skam över att ha gjort just det.

Måhända kommer morgondagens fårskocks demonstrering – till skillnad från tidigare år – att utstråla iallafall en gnutta av meningsfullhet. I år har ju tack gode gud inte sossarna regeringsmakten med all makt den innebär, så de behöver inte demonstrera emot sig själva i lika hög grad. Det är dock en sanning med modifikation, sosseriet har fortfarande en arme av tjänstemän och starka allierade inom både staten, medier och näringsliv, för att inte nämna en oändlig källa till gratisarbetande och pengar ifrån facken.

mona sahlin rider fortfarande på upphaussade opinionssiffror och bör njuta av årets första maj, nästa år kommer situationen inte att se likadan ut. Vänstermedierna kommer självklart inte att granska en sosseledare, men förr eller senare kan inte ens de dölja vilken genomrutten och falsk person som sossarna nu har vid rodret och hon kommer att falla på eget grepp.

Så ut med er vänstermänniskor! Marschera under er blodröda fana och skrik er hesa över rätten till andras egendom, att alla skall ha det lika dåligt, och bidrag till alla.

Själv skall jag marschera med mössan i handen till fogden och lämna in min deklaration.

“Båd stat och lagar oss förtrycka, vi under skatter digna ner!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: