vänsterjournalist använder skolmassaker för att driva politisk agenda

Man blir alltid lika irriterad då man trots en viss ansträngning kommer på sig själv med att ha börjat läsa lennart persons alster i sin morgontidning. Denne man har de senaste 6 åren mer eller mindre arbetat heltid på att kasta skit på Republikaner i allmänhet och President George W Bush i synnerhet. Jag hoppas att det Demokratiska partiet betalar väl för sin ideologiska megafon i sydsvenska dagbladet, för de pengarna har han då sannerligen förtjänat.

Dagens ihopkok är en kanonad mot USAs vapenlagar som utan att skämmas utnyttjar de fortfarande kallnande studenterna som föll offer i vansinnesdådet i Virginia igår.

Jag har ingenting emot att folk har åsikter om vapenlagar. Det är fritt fram för alla att tycka och tänka vad man vill, men det är ohederligt att göra det under en objektiv täckmantel och det är osmakligt att göra sig till talesperson för människor man aldrig träffat, som dessutom nyss mördats.

Ponera att samme mördare använt en yxa, eller mejat ner dessa människor med en bil – hade lennart persson då rusat till tidningen med en artikel om att vi måste förbjuda yxor och bilar?

Hans skrattretande formulering om att motståndare till vapenkontroll skulle “tolka” Konstitutionen är också löjlig. Här är vad som står i Konstitutionen:

“A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.” Amendment II

Eller på svenska: Folkets rätt att bära vapen skall INTE inskränkas.

Inte mycket att tolka där.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: