sosseriet hycklar, sr tiger…

sveriges radio har absolut inga problem med att slänga säckavis med licenspengar i sjön när det gäller att spionera och gräva upp skit om Borgerliga politiker, som vi såg i förra blogposten.

Det verkar dock betydligt svårare att erkänna när sosseriet, det egna laget, gör fel…

Det är nu mer än 12 timmar sedan svd konstaterade att sosseriet i stockholm går långa sträckor för att undvika att drabbas av de anställningsskyddslagar de själva har infört. Alldeles riktigt, det förhatliga LAS som varit en judaskyss för många ivriga småföretagare har nu kommit att drabba det forna regeringspartiet.

Enligt artikeln känner sosseriet sig tvunget att sparka cirka 40 personer från sitt riksdagskansli, men kontaktar samtidigt kamraterna i facket för att kunna nyanställa folk som jobbade på departementen innan svenska folket i det gångna valet slängde bort sosseriet från regeringsmakten.

Man säger sig vilja behålla nyckelpersoners kompetens, kunna vara flexibla etc. Precis som näringsidkare och småföretagare sagt i åratal men då mötts av arrogant förakt från sosseriet. Nu är det dock annat ljud i skällan! Hyckleriet i all sin nakenhet!

Iallafall, mer än 12 timmar sedan svd gick ut med denna nyhet – och trots att sveriges radio utan möda kan plocka in nyheten – är det precis som om ingenting har hänt. Inte ett ljud alls. What media bias?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: