There you go again…

De svenska vänstermedierna har återigen dragit igång en smutskastningskampanj och återigen är den riktad mot en Borgerlig minister i Statsminister Fredrik Reinfelds regering.

Känns det bekant?

Ursäkten vänstermedierna använder för att få spy galla över människor med avvikande åsikter denna gången är att Försvarsminister Mikael Odenberg ett antal gånger nyttjat taxiresor i sitt arbete som riksdagsledamot.

svenska dagbladet

dagens nyheter

aftonbladet

expressen

sveriges radio

 Ja, de låter likadant allihop med undantag för de olika mer eller mindre kreativa försöken att manipulera in extra budskap genom att använda bilder på ministern där han ser antingen arrogant, dum, fånig eller bara allmänt tagen på bar gärning ut (en typ av bilder som jag misstänker vänstermedierna inte lider någon brist på i sina arkiv).

En del frågor reser sig dock.

1, Vi har 349 riksdagsledamöter i sverige. Varför skrivs det ingenting om de övriga 348? Och kanske om någon från den röda sidan av det politiska spektrat.

2, Varför lyste denna typ av skriverier med sin frånvaro under den förra regeringens tid? Låt se, den bestod av folk från ett annat politiskt läger, hmm.

3, Är det bara jag som hellre ser försvarsministern på sitt arbete än i kön i tunnelbanan?

4, Med alla fall av antastanden, häcklande och angrepp på politiker, både på kommunal nivå, landstingsnivå och riksnivå de senaste åren, borde vi inte fundera ett ytterligare varv innan vi utsätter högprofilerade politiker för en säkerhetsrisk vi har råd att undvika? Det var ju inte ens 5 år sedan en minister mördades i sverige…

Slutligen. Vari består egentligen försvarsministerns övertramp? Han har under 2 år (cirka 700 dagar) utnyttjat taxi till och från jobbet 100 gånger, inte 200 som vänstermedierna påstår eftersom man vanligtvis åker både en resa till och en resa från jobbet per dag. Han har alltså nyttjat taxin en gång i veckan.

Är det bara jag som suckar och skakar på huvudet åt vänstermedierna ännu en gång?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: