Goda Nyheter!

Den Borgerliga Alliansregeringen fortsätter att leverera resultat efter resultat, present efter present.

Först skrotade man djurskyddsmyndigheten, denna lekstuga för miljöhippies och svarta hål för skattepengar försvinner nu och ingen kommer att ens märka det. Möjligen att någon frågar sig vart alla dumma förslag som poppade upp en gång i månaden tog vägen?

Sedan ströks budgeten till arbetslivsinstitutet. Så nu blir det färre gnällrapporter från vänster, tack statsministern!

Den lika dyra som meningslösa gymnasiereformen skrotas innan den införs och skolminister Jan Björklund förbereder förslag som syftar till att motverka den nedåtgående spiral som kommit att bli synonymt med svensk skola. 

Även straffskatten på flyget, detta vettvilliga förslag som riskerade att döda hundratals jobb redan dagen det infördes, stryks och kommer inte att genomföras.

Vidare så höjs a-kassan. “Chockhöjs” tycker aftonbladet i en åsiktskrönika maskerad till nyhetsartikel. Detta är visserligen ett myrsteg i rätt riktning men jag hoppas innerligt att det kommer att leda till att fackens stryptag på Sverige äntligen bryts upp. Korrumperade maffiaklubbar hörde 1920-talet till, inte framtiden.

Det förhatliga kårobligatoriet upplöses. Om ledningen där vill fortsätta driva vänsterpolitik så får de slita för mandatet, inte som innan tilltvinga sig det på odemokratisk väg.

Och idag får vi reda på att tramsmyndigheten som bland annat skyllde rasism och främlingsfientlighet på en glass, centrum mot rasism, också läggs ner.

Allt detta utöver det uppenbara att inkomstskatten sänks från årsskiftet.

Good times for all!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: