Tredje gradens bitterhet

Det har kommit fram ett flertal liknande exempel sedan valdagen men jag tycker ändå att kommentarerna under denna artikel på ett bra sätt sammanfattar den bottenlösa bitterhet som vänstermänniskorna i Sverige känner efter att ha förlorat valet.

Artikeln har hittils fått cirka 40 kommentarer och de är samtliga svavelosande utbrott mot något som de uppenbarligen anser vara världens undergång.

Vad de är så urförbannade över är kortfattat att vår nye handelsminister Maria Borelius öppet deklarerat att hon gav några unga flickor lite extra fickpengar i utbyte mot att de gjorde lite sysslor i Marias hem, som hon sedan inte rapporterade det till staten.

Kul att hon låter sina pengar arbeta! Kul att hon uppmuntrar unga tjejer att ta ansvar för sin ekonomi och tjäna lite extra pengar! Kul att hon inte döljer det för någon! Vad spelar det för roll, det är ett nytt millenium! Nej, det är fel inställning.

Alla dessa tjuriga klagomål från vänstern hade varit mycket mer trovärdiga om de agerat lika paragrafryttande rättfärdigt då sosseriets ministrar gjorde bort sig. De hade ju minst en chans i månaden.

För oss som fortfarande undrar, vad gjorde sosseriets lars danielsson på annandagen 2004?

Han kanske inte smusslade undan hundralappar från fogden som Borelius, men han misskötte sitt arbete när tusentals svenskar befarades vara omkomna efter en fruktansvärd naturkatastrof.

Synd för vänstern att dr göran redan slitit sönder begreppet “jag har fortsatt förtroende för…” och att han totalt avskaffat att ministrar skall ta sitt ansvar och vara ett föredöme.

Annars kanske deras argument spelat någon roll…

Hoppas de har det bekvämt på avbytarbänken, de kommer att få sitta där en bra stund till.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: