vänsterimperiet slår tillbaka

Efter att ha varit chockade en tid över att Svenska folket faktiskt inte föredrar en vänsterregering så har nu vänstermedierna mobiliserat om sina krafter från regeringstrogen till opposition och minsta detalj inom det svenska styret granskas med utstuderad noggrannhet.

Kulturminister Cecilia Stegö Chilò och handelsminister Maria Borelius har använt svart arbetskraft. Guds död! Herre min skapare så fruktansvärt! Var fanns denna överdrivna indignation när sosseriets ola rask (ett namn i högen) fifflade till sig säckavis med pengar?

Det visade sig att utrikesminister Carl Bildt inte var Statsministerns första val på den posten och att andra namn förekom i funderingarna. Jaså, jaha? Jag har inte ens hittat något liknande angrepp mot dr görans omskyfflande av ministrar.

Dessutom har den nya utrikesministern under Statsminister Fredrik Reinfeldt delvis en annan uppfattning om arbetsrätten, något som absolut inte ligger på utrikesministerns bord. Ett annat scoop vore kanske att ta reda på om det finns andra ministrar som har åsikter i frågor de inte skall jobba med. Jordbruksminister Eskil Erlandsson kanske har andra åsikter om kulturpolitiken? Spring journalister, spring!

Var fanns domedagsstämningen bland journalister när sosseriets olika högdjur hade fundamentalt olika uppfattningar om EMU? Kvotering? Utrikespolitiken?

Bland ministrarna är antalet moderater lika många (11) som antalet Alliansbröder (11) trots att Moderaterna var större än de tre övriga partierna tillsammans enligt valresultatet. Trots detta kritiseras Statsminister Reinfeldt för att moderaterna får flest platser. Var fanns denna kritik mot sosseriet som tog alla ministerposter?

Kulturminister Cecilia Stegö Chilò  antyds vara inkompetent. journalisterna tar ett lösryckt citat, uppenbart menat som skämt, och gör långtgångna tolkningar. Hennes föregångare, marita ulvskog, fick milt uttryck inte samma behandling, trots en benägenhet att göra extrema uttalanden.

En släng med sleven får även finansminister Anders Borg som tvingas göra avbön för att i ungdomen provat marijuana. Fick hans föregångare samma fråga? Någon annan sosse?

Bara ett fåtal exempel på vad vänstermedia redan hunnit med.

Värt att notera är att ministrarna inte suttit en enda arbetsdag ännu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: