It´s Morning Again in Sweden!

Efter att ha jublat sig hes och vandrat omkring hela dagen med ett saligt leende på läpparna kan det vara dags att uttrycka glädjen i ord.

Igår reste sig folket upp mot sosseriet och deklarerade med en klar och tydlig stämma att “Nog är nog”, nu får det räcka med sosse-skandaler, inkompetenta ministrar, vänskapskorruption, maktmissbruk, enväldighet, självgodhet, arrogans och rödgrönt socialistiskt samhällskonstruerande.

Kort sagt, det får vara nog med göran persson.

Vi fick ett valresultat som för bara ett år sedan hade avfärdats som en galen drömmares hallucination, med en kraftig Allians i klar majoritet. Ett moderaterna som gjorde sitt bästa val sedan kosack-valet på 20-talet, ett sosseri som inte fått sämre siffror sedan före första världskriget och lokala maktskiften runtom i hela Sverige.

Reinfeldt har lyckats med att bli den yngsta mannen någonsin att bli vald till statsminister i Sverige. Och om det inte räcker som referens till John F Kennedy så delar även Reinfeldt den optimism och framtidstro som ofta förknippas med USAs 36:e president.

Vi har nu fått en majoritetsregering med utpräglad frihetlig inriktning, som tillträder om bara ett par korta veckor.

Vi har fått ett parlamentariskt läge där vänstern kan skrika hur mycket de vill – vi kan ändå lätt rösta ner dem med vår manliga majoritet.

Vi har äntligen blivit av med alla fruktansvärda sosse-ministrar. Vi slipper sahlin, vi slipper östros, vi slipper ringholm, vi slipper nuder, vi slipper hallengren, pagrotsky, ulvskog, orback och alla de andra. Som i ett troll-slag försvinner de alla på en gång! Till skillnad från tidigare bottennapp som rosengren, freivalds, freivalds, jan o karlsson etc som envist som synden naglade sig fast och med mycket möda fick plockas bort en efter en.

Vi behöver inte oroa oss för någon miljö-hippie som utrikesminister eller ohlyckan som finansminister.

Man riktigt känner hur luften är klarare och ljuset är ljusare. Det är i sanning morgon igen i Sverige…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: