sossemedia

Förra veckan gjorde Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund en hejdundrande insats i svts utfrågning. Innan tittarna ens hunnit sätta sig efter de stående ovationerna så slogs de i ansiktet av den socialdemokratiska attackhunden i form av marita ulvskog. Till sin hjälp hade hon hela den svenska journalistkåren som ställde sig upp som en man och bjöd över varandra i chockad upprördhet. Anledningen man sade sig tro på var att en kdu:are hade frågat var ungsossarna skulle börja sätta upp valplakat.

Det är symptomatiskt för lämmeltåg att de i efterhand är svåra att förklara, både för anstiftaren och lämmlarna.

Igår var det dags igen. Moderaternas ledare Fredrik Reinfeldt gjorde en kalasbra insats i svts utfrågning och vänstermedierna började spinna ur sin axel. sossarna höll en yrvaken presskonferens mitt i natten och alla journalister upprepade likt papegojor allt de matades av makten.

Denna “story” som vid det här laget fått mer uppmärksamhet i media än europakommissionen fått sammanlagt har nu spruckit likt ett troll i solskenet.

Det var ingen “centralt placerad persson” som hackat sig in i socialdemokraternas hemliga nätverk – utan en luf:are som fått ett lösenord av en ssu:are (!) och sedan loggade in på ett nätverk för tusentals människor inom sosseriet. Han agerade ensam och gjorde det för MER än ett halt år sedan. “Storyn” släpptes dock igår av en journalist med ett eget förflutet inom sosseriet.

“If the shoe fits”, som Amerikanerna säger.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: