Nytt lågvattenmärke för vänstern

Nu kommer snart en “dokumentär” (herregud som vänstern förstört det ordet) som i detalj skildrar hur USAs president George W Bush mördas (!).

Någon som vill sätta emot att svt kommer att sända detta? 🙂

Detta är inte första gången som vänsterns avgrundsdjupa Bush-hat har fått dem att fantisera över presidentens död. Förra året skrev de en bok om hur man skulle går till väga för att döda denne folkvalde ledaren. Och jag antar att nästa steg logiskt sett är att göra en film om deras febriga fantasier.

Finns det ingen anständighet kvar alls inom vänstern?

Jag som trodde att gränsen var nådd när de kallade honom korkad, sedan igen när de kallade honom lögnare, och sedan igen när de kallade honom mördare, och sedan igen när de kallade honom senil. Vänstern sänker ständigt gränsen för vad som betraktas som rumsrent och detta är bara det senaste steget. Det skulle inte förvåna mig om någon fanatisk vänstermänniska faktiskt inspireras och sänker tröskeln ytterligare genom att faktiskt försöka genomföra dessa fantasier i verkligheten. Det är bara en tidsfråga.

—————————

En annan reflektion som kommer till minnes är att nästan samma saker diskuterades redan på 80-talet. Strax efter att Reagan blev vald i en jordskredsseger 1980 så började vissa obskyra element att mumla om tecumsehs förbannelse. En skröna som säger att alla presidenter som väljs på ett årtal som slutar på -0 kommer att dö på sin post. Reagan visade sig dock starkare än myten och myten dog i princip efter det.

Skillnaden är att idag handlar det om main-stream källor som skapar och hyllar dessa extremt ovärdiga böcker, uttalanden och filmer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: