martin sheen skall (äntligen) utbilda sig

Martin Sheen, mannen som inte är president men som spelade en på tv, har inte ens utbildning motsvarande ett svenskt gymnasium.

Nu skall det dock bli ändring på det och svd slår på stora trumman då de förklarar att “stjärnan” skall skriva in sig på ett Irländskt universitet.

För oss som följt tv-serien “The West Wing” trots dess med åren allt tydligare vänstervinkling har ständigt irriterats över att den outbildade Sheen hade magen att spela en president som var både en av de “skarpaste hjärnorna i sin generation” med en riktigt gedigen utbildning och till och med ett nobelpris (!). Dessutom handlade flera avsnitt om hur presidenten av ren smarthet agerade på ett sätt som ingen annan förstod och som först blev uppenbart i slutet av avsnittet och de andra karaktärerna bara stod stumma i pur beundran av denne presidents uppenbara och otroliga smarthet.

Inte nog med det, denne Sheen har inga problem med att kalla USAs nuvarande president för “moron”. Just det, den outbildade skådisen kallar ledaren för den fria världen, mannen med dubbla examina från världens främsta universitet och erfarenhet av att leda miljoner människor – för dum.

Bra tänkt, Martin. En utbildning kan kanske ge dig det ditt skådespeleri aldrig lyckades frambringa – trovärdighet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: