klantighet

Statsminister göran person gick för någon dag sedan ut i media och kallade oppositionens diskuterande om fatighetsskatten för det “klantigaste jag sett”.

Man undrar leende hur han skulle klassificera sin egen hantering av tsunami-katastrofen. Att lars danielsson tog ett halvårs semester för att komma tillbaka precis innan valet och klanta till sig ännu mer, vad är det om inte klantigt.

Själv ser jag utnämningen av freivalds, sahlin, rosengren, lövden, jan o karlsson, ringholm, baylan och nuder som det klantigaste jag har sett den senaste mandatperioden. För att inte nämna “löftet” om att inte införa trängselskatter i Stockholm.

Att ungdomsförbundet fuskar med medlemssiffror och deras ledare super skallen av sig och slåss med både rasistiska invektiv och sina händer var väl inte heller så snyggt.

Eller att sossarna i malmö och göteborg krånglar mitt under valrörelsen. Den ena för misstankarna om att de femsiffriga belopp han tog emot i vissa ögon kan anses som mutbrott, även om den juridiska apparaten nu visserligen friat ilmar reepalu. Och sossebasen i göteborg som öppet kritiserar partiledaren precis då sammanhållningen är som viktigast.

There´s only one word for that – klantighet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: