Studera för tusan inte vid Yale – du kan bli USAs nästa president!

Några Bush-hatande personer på ett litet universitet långt ute i den kanadensiska obygden försöker ta sig uppåt i livet genom att trycka ner andra, i detta fallet USAs president George W Bush, och har gjort en smaklös reklamkampanj där man påstår att en examina på ett Ivy League-universitet enligt dem inte skulle betyda att man är smart, SJÄLVKLART ställer journalisterna på svd upp och skriver om saken.

– Någon, vemsomhelst går bra, har kallat Bush dum höh, höh – Front Page Center!

 Det är svårt att förstå nyhetsvärdet i detta, att i brist på argument nöja sig med att kalla Bush för “dum”, “senil”, “galen”, “ond” etc har i över 5 års tid varit standardinslaget i vänsterns “spelbok” och inte minst inom vänstermedia.

Jag blir dock ständigt mer förvånad över vänsterns tunnelseende desto längre Bushs karriär fortskrider. Denna man har efter examina från två av världens bästa universitet (Harvard och Yale) blivit vald två gånger till guvernör i USAs tredje största delstat och blivit vald till president i USA två gånger.

Detta om något borde väl tala till fördel för de universiteten? Eller, skall vi alla falla ner på knä och fundera kring vilka ytterligare storheter Bush åstakommit om han gått på det kanadensiska universitetet med tanke på att den vägen han valt att ta “bara” gjort honom till världens mäktigaste man?

När vänstern kallar Bush dum så får det mig att tänka på bittra medelålders feminister som kallar supermodeller för fula. Inse att killen tagit sig till toppen av stegen och att han inte kan lyckas mer i sin karriär – något man absolut inte kan säga om hans kritiker.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: