vänstermediernas makt

Efter Göran Hägglunds underbart högklassiga insats i patriledarutfrågningen igår så har vänsteretablisemanget fått panik.

Efter en stunds rapportering om folkets uppskattning av Hägglund så insåg vänstermedierna att detta kunde skada dem, och de började rapportera negativt om Kd.

Nu, inte ens ett dygn efter tv-programet, syns (med undantag av expressen) inte ett spår av att patriledarutfrågningen på tidningarnas hemsidor. Så var det hotet mot vänstern avvärjt tycks man tänka, med en lättad pust och ett antal ryggdunk kamrater emellan.

Dick Erixon förmedlar som vanligt sunt förnuft om medias desperata agerande.

Statsminister göran perssons tidigare agerande kring Kd-ledaren har iallafall fått mig att misstänka att det finns en stor rädsla inom sosseriet att deras väljare kan attraheras av Kd. Kanske en större rädsla än man känner inför Fp, C och M för Kd pratar om moral, om solidaritet och medmänsklighet vilket i större utsträckning kan verka förvirrande för folk vars politiska uppfattning kan sammanfattas på en kortfattad pamplett. Fotfolket inom sosseriet kanske inte är så välprogrammerade som förespeglats oss…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: