“journalistik” från aftonbladet

Eftersom USA aldrig lever upp USA-hatarnas förvridna och felaktiga bild av landet så använder media ständigt olika grepp för att trots detta kunna skriva i enlighet med sina åsikter.

Om 99% av de amerikanska soldaterna sköter sig till oklanderligt och offrar sina liv för andras frihet vad gör man, jo man letar förstås upp den sista procenten eller promillen och generaliserar.

Om USAs ekonomi växt i storlek med ett helt “kina” sedan saddams korthus föll ihop 2003 och skatteintäkterna ökar trots sänkta skatter och arbetslösheten sjunker trots avsaknaden av sosse-ams. Vad gör man? Jo man letar fram några obskyra siffror som fortfarande går emot trenden och målar upp en falsk bild av ett “imperium på fall”.

Om President George W Bush inte är så blodtörstig och krigsgalen som media lovat vad gör man då? Jo, efter att studerat fotograferna från reuters, ap och afp så kom man på iden att fejka en bild där USA atombombar storstaten teheran i iran. Varför inte? De som vet bättre tar oss ändå inte på allvar och varför anstränga sig med petitesser som sanningen när man predikar för de redan troende.

En syrisk, USA-hatisk bloggare säger att USA kommer att börja bomba i oktober? Jamen visst varför i tusan inte?  Stoppa pressarna!

Man blir ju mörkrädd…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: