Neej, för Guds skull inte igen!

En artikel på Breitbart.com meddelar bland annat att katastrofpresidenten Jimmah Carters son har vunnit demokraternas primärval till den ena senatsplatsen i delstaten Nevada.

Detta är fruktansvärda nyheter och kan på sikt innebära skräckscenariot att ännu en Carter närmar sig Vita Huset med allt vad det innebär. Att ha en Carter i Senaten mitt emot Vita Huset är på tok för nära och jag hoppas att den Republikanska Senatorn John Ensign vinner omvalet i november så att Carter stannar i Nevada, även om jag gärna hade sett honom ännu längre bort ifrån Washington.

Inte nog med att Carter gav bort panamakanalen, lät soviet ta afghanistan, lät fundamentalisterna ta iran, styrde USA mot en både ekonomisk och moralisk depression och tillät soviet att rusta upp obegränsat samtidigt som han lät den Amerikanska militären rosta sönder – han har dessutom efter sina fyra år vid makten fortsatt att utan mandat föra USAs talan och har genom okritisk samverkan med flera diktatorer legitimerat tyrannstater runt hela jorden.

Det får inte ske igen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: