Dagens p1

Efter att ha lyssnat på dagens upplaga av programet “tendens” i radions p1 så är det nu uppenbart för mig att vänstermedierna är beredda att till och med slakta en av sina mest heliga kor – feminismen – på multikultins offeraltare.

Det är allmän kunskap att polygami eller, mer korrekt månggifte, har hört till en svunnen tid i sverige. Kvinnans har en lika och jämställd plats i äktenskapet och tanken på att reducera hennes roll från hustru till konkubin har alltid setts med avsky och som ett uttryck för ojämställdhet. Med rätta.

Nu är det dock en ny giv och p1 går i spetsen (ja, jag vet, schymans fi:s-förslag var före men p1 är mainstream och inte något enfrågeparti på 0,0% stöd) med inslaget i tendens.

Här hittar du tendens sida.

För att undvika fel assosciationer (som muhammed och hans fjorton fruar i burka) så beskrivs månggifte genom hela inslaget med fluffiga glada ord som “polyamori”, “flersamma relationer”, “fri kärlek” eller bara “poly” och det hela beskrivs som en “ny trend”, något modernt som bara bakåtsträvare kan tänkas vara emot.

Detta markerar början på slutet på jämställdhetskampen som efter 100 år valde frivillig kapitulation. De gamla suffragetterna måste vrida sig i sina gravar.

Advertisements

One Response to “Dagens p1”

  1. sr fortsätter att propagera för månggifte « Dubya Divine Says:

    […] Precis som jag skrivit tidigare så har “feministerna” på p1 slängt ut barnet med badvattnet i sin iver att acceptera alla beteende oavsett hur konstiga och fel de är. Nu stöder man öppet månggifte, en fruktansvärd styggelse som med rätta både är olagligt i sverige och stora delar av den civiliserade världen. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: