Dagens Reinfeldt

“Det kan jag gärna vara tydlig kring, röstar man på moderaterna då får man inte miljöpartiets miljöpolitik – den får man bara om man röstar på Göran Persson” Fredrik Reinfeldt

Klockren come-back efter att de förment “objektiva” journalisterna i p1:s partiledarutfrågning tjatat om miljö i mer än 1/4 av programtiden (10 hela minuter), ur perspektivet att den politik miljöpartiet fått igenom är det normala och moderaternas åsikter är det som är onormalt.

Det talade inte heller till fördel för utfrågarnas trovärdighet som opartiska att den kvinnliga utfrågaren nästan gick upp i hysteriskt falsett om “försämringarna” som moderat politik innebär. Vilket spelades om och om igen i de efterföljande ekot-sändningarna. Länk.

Det skall bli intressant att höra p1:s program med kristdemokraternas Göran Hägglund på torsdag, opartiskheten brukar vara svårast med kristdemokraterna. Hur mycket av tiden skall gå till att prata om homosexuellas rättigheter, kristen fundamentalist eller jämställdhet? Tre mer eller mindre verkliga ämnen som vänstern är besatta av.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: