media, men inte Bush, får använda ovårdat språk

På tal om Bushs konversation med Blair som snappades upp av en mikrofon, som av någon oförklarlig anledning stod på – och som stängdes ner när Tony Blair “tappade” på den.

Aftonbladet ondgör sig, med sällan skådad moralisk indignation, över att Bush svor.

I´m shocked, shocked!

Pricken över i:et är att de faktiskt väljer att censurera ut “svordomen” i pratbubblan på bilden som illustrerar länken från huvudsidan. Så aftonbladet vill inte publicera ordet “skit”? Det var i så fall dagens nyhet för enligt google så finner man 150 000 träffar på ordet på aftonbladets hemsida. Hyckleri!

Detta visar ännu en gång att medias agenda är att smutskasta president George W Bush. Antingen angriper man honom för att han har ett ovårdat språk (vilket BARA är fel och blir nyhet om det handlar om Bush och möjligtvis Dick Cheney) eller hånar man honom för hans kristna moral och vilja att skydda barn från sex och våld. Damned if you do, damned if you don´t således.

Man undrar vilket kraftuttryck aftonbladet hade ansett rimligt för att beskriva den skit som terroristerna faktiskt håller på med mot oskyldiga civila Israeler i norra, mellersta Israel. Om något så var Bushs språk mycket mildare än situationen krävde.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: