The last one about Ann Coulter – for now

Med risk för att hela bloggen blir en “Coulter fan-page”, vilket inte är mening men det krävs mycket grävande för att verkligen klargöra snedvridning inom media här, med risk för det så tänkte jag skriva en post till om Coulter.

Förra posten tog upp det argumentet, att vänstern rotar fram ett citat och använder det som sköld mot öppen debatt. En befogad fundering är om det saknas relevanta citat, från Ann Coulter, som INTE är gjorda för 5-10 år sedan och som ger hennes bild av den pågående uppmärksamheten.

Självklart gör det det.

Följande är ett citat som hade varit relevant att ta upp i notisen i svd (se förra posten), som går till pudelns kärna och som ger svaret på vad Coulter menade med den lilla meningen i hennes senaste bok (som egentligen handlar om något helt annat). Citatet är hämtat från Coulters besök hos Jay Leno och är ett svar på programledaren som undrar om Coulters budskap har gått förlorat i och med att folk reagerar på att hon går emot “änkorna”:

“No, I think that is not true, actually. I mean, other people have written acerbic little remarks about Democrats sending out victims, Cindy Sheehan, Max Cleland, these four women from New Jersey, making the exact same points Howard Dean could be making, but we can attack Howard Dean. But in this case, their husbands died, their son died, we can’t respond. And I don’t think the nation’s attention has ever been riveted on this victim as spokesman as it has in the last week. I don’t think that trick’s going to work anymore.”

I svenska media kommer du aldrig att läsa det citatet, eller liknande. Här ger jag henne dock en möjlighet att framföra sin åsikt.

Jag har också fått frågan om varför jag sätter citationstecken kring “änkorna”. Det är helt enkelt pga att det dog 3000 personer i attacken 9/11 och det finns hundratals änkor och änklingar precis som det finns tusentals andra anhöriga och lågt räknat tiotusentals vänner till offren i attacken. Media är dock endast intresserad av de änkorna som hatar Bush och som vill kritisera kirget i Irak. Det är dock ingen vild gissning att flertalet av änkorna absolut inte håller med de fyra från New Jersey.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: