vänstermedierna mer säkra på Amerikanskt nederlag – än alqaeda

Bredvid det kallnande liket av ondskan zarqawi hittade USA flera dokument som visar att terroristerna själva börjar inse att de håller på att förlora. Källa.

Vänstermedierna målar dock upp en HELT annan bild i sin rapportering som syftar till att till varje pris utstråla negativism och depression om USA och frihetskampen i Irak.

Likt en gam har vänstermedierna cirkulerat i luften och väntat på att detta skall hända, man har förmodligen skrivit långa essäer och gjort ambitiösa reportage i förväg för att på sekunden nyheten bryts kunna gå ut med det.

Det handlar om att 2500 Amerikanska soldater har dött i Irak. Dessa soldater är alla vuxna människor som valt att ställa upp frivilligt och åka till Irak och kämpa för det landets frihet från saddam och terroristern. Media tvekar aldrig på att ljuga och lägga sina egna åsikter i deras munnar trots att det är välkänt att ingen grupp i världen har så högt stöd för uppdraget och så god moral som de Amerikanska soldaterna.

“kriget, som startade i mars 2003” – Ja, om man är historielös och dum. För oss andra så är kriget betydligt äldre än så. Ganska svårt att missa 9/11 men det går bra om man skriver för tt.

“Tiotusentals irakier har dödats” – Jaa, jättebra, inga källor eller hänvisningar till VAR den gode (anonyme) journalisten fått denna uppgift ifrån. Är det från någon av de “opartiska” mänskliga sköldarna eller alqaeda själva. Varför inte säga “miljontals döda” när man ändå är igång. Skall man fara med obelagda sakuppgifter så kan man väl göra det ordentligt.

“I genomsnitt dödas två amerikanska soldater varje dag – siffror som inte bättrar på president George W Bushs popularitet.” – Är det en femåring som skrivit denna artikel, eller? För det första så dör det färre soldater än tidigare, för det andra så är Bushs opinionssiffror betydligt mer stabila idag än tidigare så alla smarta människor ser att om man vänder på kuttingen så visar det sig att Bushs opinionssiffror förändras i en MER positiv riktning nu än tidigare då det dog fler soldater. Om det finns något samband, vilket jag inte tror, så ser det förmodligen helt annorlunda ut än vad MSM tror.

Varför skulle nyheten om Amerikanska soldaters död bättra på presidentens stöd? Varför ha som enda indikator huruvida presidentens stöd ökar eller minskar? President Bush har vunnit (med bred marginal) sitt sista val och har ett starkt mandat fram till år 2009 att driva sin agenda. Han har fått mycket väl godkänt i den enda opinionsundersökning som verkligen räknas – omvalet 2004.

Det är vidare ett välkänt faktum att de flesta terrorister i Irak, inte minst zarqawi, är de verkliga “foreign fighters” som kommer ifrån andra länder i syfte att döda Irakier i ett religiöst krig. Detta får dock inte de som läser tt:s telegram veta. De får veta att det är USA som slåss på “motståndarens hemmaplan”, och lögnen om det “irakiska” motståndet sprider sig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: