Vänstermedia döljer sanningen om skandaler inom det demokratiska partiet.

Efter att i föregående post tagit upp det faktum att svenska media samstämmigt väljer att mörka skandalen med den demokratiske kongressledamoten Willam Jefferson, som avslöjats med att ta mutor på 100 000 dollar, och i de få fall man nämner det mörka att det handlar om en demokrat så tänkte jag fortsätta på samma tema.

I dagarna erkände nämligen Rhode Islands demokratiske kongressledamot Patrick Kennedy att han i förra månaden krockade med sin bil efter en vinglig färd och med otillåtna läkemedel i kroppen. I sitt förvirrade tillstånd trodde kongressledamoten att han var på väg till kapitolium för att rösta – mitt i natten.

Trots att vänstermedierna har allt annat än skrivkramp då det gäller påstådda skandaler hos Republikanerna så hittar jag endast tre artiklar som behandlar demokraten Kennedys kriminella och förvillade bilkörning. SAMTLIGA av dessa artiklar saknar partibeteckning på DEMOKRATEN Patrick Kennedy.

Artikel från expressen
Artikel från svenska dagbladet
Artikel från aftonbladet

För människor som följer Amerikansk politik så är Kennedys och Delays partitillhörigheter lika välkända vilket gör det anmärkningsvärt att svensk media mörkar i det ena fallet men inte i det andra.

Det är tur för vänsterpartiet DNC (demokraterna) att de har en lydig media i sverige som döljer den pinsamma sanningen för sina läsare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: