Goddess Coulter

Krönikören, författaren och den politiske kommentatorn Ann Coulter har i dagarna släppt sin nya bok “Godless: The Church of Liberalism” och jag kan knappt vänta innan den dimper ner i brevlådan.

Till glädje för alla som önskar Coulters budskap största möjliga spridning så har vänsteretablisemanget dragit igång en otrolig kampanj av hat mot författarinnan som lär ge boken betydligt större spridning och totalt motverka vänsterns syfte.

Från bloggar, krönikor, ledare, tv-program och politiker kommer en stril ström av rabiata, hatiska angrepp mot Coulters person. Bara för att att ta ett par exempel så får vi veta att Coulter är “grym”, “hjärtlös”, “elak” och “opassande”. Min favorit hittils är dock jane smiley som väljer att attackera Coulters föräldrar, de borde tydligen “skämmas”.

Det hela följer ett tydligt mönster från vänstern att angripa högern – inte deras argument, att angripa personer – inte deras åsikter.

Vi på högerkanten har de senaste 6 åren blivit tvugna att vänja oss vid att vänstern kallar president Bush för “senil”, “ond”, “arrogant”, “okänslig”, “krigshetsare”, “mördare”, “tyrann”, “diktator”, “idiot”, “imperialist”, “fundamentalist”, “marionett”, “unilaterist”, “fanatiker”, “girig”, “krigsgalen”, “blodtörstig”, “okunnig” mm mm mm. Och detta i mer eller mindre dolda ordalag av main-stream personer i samhället som i andra samanhang är betydligt mer försiktiga i sina “analyser”.

Vi har fått höra att denna typ av smutskastning och galla är “satir” eller “kritik” något som “hör demokratin till”. Att ens neka dessa vänstermänniskor en sekund av utrymme i media är en fruktansvärd kränkning av deras grundlagsskyddade rättighet till yttrandefrihet. Censur! Förtryck!

När Coulter nu vänder på bordet och med en i samanhanget relativt snäll kommentar visar samma retorik tillbaks så avslöjas den “toleranta” vänstern mästerligt. Coulter visar varför hon ibland benämns “de konservativas drottning”, och desto mer vänstern skriker desto tydligare blir deras hyckleri och desto fler kommer att söka sig till henne och själva se vänstern för vilka de verkligen är.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: