lo smutsar ner samhället

Få saker i sverige fyller mig med sådan avsmak som fackförbund, och framförallt då de i massivt överdådiga reklamkampanjer skall trycka in rätt åsikter i folket som inte förväntas förstå bättre. Mottot tycks vara “desto dummare reklam desto bättre är det”.

Den senaste i raden är en smaklös kampanj från lo som likt konfetti spridits över hela stan. Denna reklam syftar till att med skrämselpropaganda och lögner få folk att ÄNNU en gång välja sossarna och inte ens överväga att ompröva sin röst.

Det rör sig inte om kritik av någon speciell aspekt av borgelig politik, inga citat nämns, inga uttalanden som man speciellt finner kritiska och inga källor. Hyckleriet hos vänstermänniskor som förfasade sig över “smutskastning” i senaste Amerikanska presidentvalet kan inte bli mer tydligt. Om vänstern någonsin blir hälften så sakliga och faktabaserade som “the Swiftvets”, nä förresten det kommer inte att hända.

Sedan är det skrattretande att de ansvariga verkligen tror att någon tänkande människa kommer att gå på detta. Hur sannolikt är det att nio människor från olika delar av sverige i kör skulle börja spy ut samma talking-points på punkt efter punkt som i denna reklamen. Nästan samtliga använder samma exakta ordval och uttryck. Det skulle inte förvåna mig om det hela är en bluff och dessa människor egentligen inte finns – än mindre ha sagt något liknande.

Det är synd att vi inte har en journalistkår värd namnet som vet vad grävande journalistik är.

Denna typ av desperat smutskastning ger dock förmodligen en bra bild av vad vänstern tror krävs av dem för att baxa sig igenom ännu ett val – och det är ju positivt, hoppas de fortsätter att svettas.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: