Dagens p1

Detta kan nog ha varit det mest uppenbara försök till skönmålning jag någonsin har hört. Att kalla barnen som bor hos homosexuella för “regnbågsbarn” saknar nästan motstycke bland tidigare övertramp inom samma kategori som jag har hört. Snacka om “talking-point”! Nu handlar det inte om att övertyga med argument – nu gäller dimhöljda eufemismer som skall skuldbelägga människor till att acceptera dessa människors beteende.

Homolobbyn kallar sina låtsasäktenskap för “homoäktenskap” och sina adoptioner för “homoadoptioner”. Jag har även hört “homokultur”, “homobarer” och “homotrend” utöver det uppenbara “homosexuell” vilket visar ett mönster där prefixet “homo-” sätts på normala företeelser för att anpassa dem till deras ideologi. Varför inte i denna situation? “homobarn” eller “homoadopterade”-barn hade fullständigt och utförligt varit en korrekt beskrivning vilket svårligen hade kunnat misstas för något annat.

Detta visar ännu en gång att media har en tydlig vänsterorienterad agenda som vid överexponering är tydlig för alla tänkande människor.

Vad blir nästa steg? “Solskens-botniabanan”? “Lavendel-trängselavgift”, “rosbuketts-skatt” eller “rara-gulliga-pyttesmå-söta-bäbisar-fastighetsskatt”?

Om någon hjärndöd nazigrupp tar en sol som symbol kommer media att börja kalla dem “sol-aktivister” då? Där har du 10000 kronors frågan för dagen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: