What whould Reagan do?

Så har man då tittat på svt:s program om moderatledaren Fredrik Reinfelt, rent spontant så var det sorgligt att se. Alltför ofta skakade man på huvudet och knöt näven i bitterhet över hur vänstervridet vårt politiska samhälle blivit. Alltigenom programet visades fler och fler aspekter av den frihetliga ideologin brytas ner och offras på bål i syfte att anpassa sig och blidka fienden.

Man borde måhända sluta förundras av dylikt, i ett samhälle som ser det som normalt att alla, överallt, arbetar mer än halva arbetsdagen åt staten, ett samhälle som tar ifrån de duktiga och ger till de dåliga, tar ifrån de ambitiösa och ger åt de lata, tar ifrån de plikttrogna och ger åt de otrogna.

Ett samhälle där man skyller de höga bensinpriserna på bensinbolagen när sanningen är att även om bensinbolagen tog ut dubbel vinst så tar ändå staten mer pengar. Bara ett exempel ur högen.

Ett samhälle där folk visserligen går arbetslösa, men OM de hade haft jobb så hade de haft det bättre än i nåågot annat land.

Jag orkade inte se slutet av “dokument inifrån” utan tittade istället ännu en gång på “A Time For Choosing” med USAs genom tiderna bäste president – Ronald Reagan. Tänk att få höra samma himmelska tal av en svensk politiker, ack ljuva tanke.

Moderaterna behöver inte en gammal sosse – man behöver en ung Reagan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: