Ännu en aftonbladet

Aftonbladet spinner glatt vidare på sagan om att president Bush skulle ställas inför riksrätt och de tänker verkligen inte låta irriterande saker som fakta eller yrkesheder eller sanningen stoppa dem.

För dem som läser mer än USA-hatarvänsterns floskler och även ser vad andra skriver vet redan att:

1 Det INTE räckte med att ” ljuga om sitt förhållande med Vita huset-praktikanten Monica Lewinsky för att ställas inför riksrätt” eller för “Sexskandalen med Monica Lewinsky”

2 Den påstådda avlyssningen rör inte vilken Joe i USA som helst utan endast om personer som ringt till terrorister i “oskyldiga” länder som Saudiarabien, Syrien, Iran etc. Bland annat har telefonnummer man hittat på oskadliggjorda terrorister bevakats vilket alla förnuftiga människor finner befogat. Förmodligen därför som sanningen tigs ihjäl till förmån för propagandan i aftonbladet.

3 Liknande program har funnits under både Clinton och carter och då har samma “excecutive power” varit det man hänvisat till. De med gott minne minns Clintons “echelon”-program. Ett program det talas VÄLDIGT tyst om i svensk media idag.

4 För att ytterligare sätta i perspektiv kan nämnas åtgärder man tagit under tidigare krig. Demokraten FDRs japanläger till exempel. Ganska tyst om det också.

5 För den som vill läsa en opinionsundersökning som faktiskt rör det aktuella skeendet, nämligen om Amerikanarna stöder att misstänkta terroristers telefonsamtal med amerikaner skall bevakas, kan läsa denna undersökningen. Jag uuundrar varför den inte blev omnämnd i aftonbladets raljerande…

6 Det finns också andra opinionsundersökningar om Bush och riksrätt. Man undrar lika mycket varför denna undersökning inte fick samma utrymme. Vaddå objektivitet? Vaddå förmedla sanningen?

Den “partikamrat” som “har tagit ordet “impeachment” i sin mun” är i själva verket samma “partikamrat” till Bush som alltid slängs fram så fort det skall skrivas att Bush har problem (riktiga eller påhittade) inom partiet, nämligen Arlen Specter – den mest vänstervridna republikan sedan Jim Jeffords. Men INTE ENS HAN har vädrat de Bushhataråsikterna som aftonbladet gör. Här kan alla som vill läsa sanningen:

“Well, the remedy could be a variety of things. A president, and I’m not suggesting remotely that there is any basis, but your asking, really, theory, what’s the remedy, impeachment is the remedy. After impeachment you can have a criminal prosecution. But the principal remedy under our society is to pay a political price” Arlen Specter

Men att “vinkla” det till att “inte ens den mest vänstervridne republikanen ser någon grund för riksrätt” kommer självklart inte på tal.

Advertisements

One Response to “Ännu en aftonbladet”

  1. Cliff Brown Says:

    The few parts of this blog that are in English tell the truth. I wish I could read the rest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: