Aftonbladet skriver om historien

Aftonbladets Susanne Ljung skriver i en artikel om skandalkvinnors uppmärksamhet att Monika Lewinsky “nästan prasslade med Bill Clinton” och man antyder att president Clinton skulle ha gått “ur historierna med äran och potensen i behåll, om inte stärkt”.

“Nästan” prasslade? “äran” i behåll?

Man tar sig för pannan och förundras över hur väl täckta vissa journalisters ögon är med ideologiska skygglappar. Har det verkligen gått så lång tid att media kan skriva vilka lögner som helst om det som hände för bara ett par korta år sedan?

Clinton gick till historien (utanför sverige) som den ENDE Amerikanska presidenten bredvid Andrew Jackson som fällts av kongressen i en riksrätt. Richard Nixon blev det inte men Clinton blev både prövad och fälld för det riksrättsbelagda brottet “high crimes and misdemeanors“.

Clinton kommer för all framtid att associeras med det faktum att han utnyttjade sin position som president till att bakom ryggen på sin hustru vara otrogen med en underordnad och spendera stora delar av sitt presidentskap på att ljuga om det och motarbeta den juridiska utredningen.

Ja, med undantag för vänsterjournalister möjligen.

En man med “äran i behåll” – allt enligt aftonbladet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: