Herregud!

Nu har det hänt ÄNNU en gång. För FJÄRDE gången i rad har svensk media TOTALT tystat ner ett stort tal av USAs president.

President Bush höll ett tal i Ronald Reagan byggnaden i Washington om det stundande valet i Irak och vilken oerhörd framgång detta val innebär för demokratin i världen.

Hur väljer svensk media att “rapportera” om saken? Se själva.

De undanhåller inte bara information från läsaren genom att vägra berätta med ett ord var eller hur Bush sa detta eller i vilket sammanhang, vilket självklart hade avslöjat dem. Lite pinsamt att nu likt internationella media prata om det som det fjärde talet i en serie då man inte rapporterat från de tre första, det hade kanske lett till en del obekväma frågor från människor som litar på svensk media att berätta om vad som händer i världen.

“Men, hallå, Bush tal varade i en halvtimme, sa han ingenting annat än just den meningen?”

Dessutom är det lilla man skriver en ren och skär lögn. Bush sa inte här, och har aldrig någonsin sagt att USAs agerande mot saddam hussein var fel, vilket tt påstår. Och han sa heller inte att “vi” hade fel vilket hade varit otänkbart då stora delar av underättelseinformationen kom från andra länder (däribland flera europeiska länder).

Jag förstår att de fanatiska Bushhatarna inom media fullkomligen måste ha dreglat över överskriften: “Bush:Vi hade fel om Irak” och verkligen inte tänkte låta småsaker som fakta eller yrkesmoral stå i vägen för dem.

Detta visar än en gång att det absolut inte går att lita på svensk media och att vi skall vara oerhört glada över att Al Gore uppfunnit internet så att vi inte längre är beroende av att lyssna på dem.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: