Religionskriget

Jag ser att media är i extas över sin kampanj mot kristen religion i allmänhet och Åke Green i synnerhet.

Min förutsägelse om alla vänstermänniskor i svenska kyrkan, som i sin relativistiska världssyn inte kan se att det finns moraliska absolutvärden, är att de kommer att slänga ut hela bibeln och endast behålla sidan med Johannes 3:16 – en av de få bibelställena som man (fortfarande) kan säga att svenska kyrkan står för.

“Om en man ligger med en annan man som med en kvinna, har de båda gjort något avskyvärt. De skall straffas med döden, skulden för deras död är deras egen” 3 Mos 18:22

Det finns absolut ingenting att “tolka” med det, antingen finner man sig i att det finns en kraft större än oss alla och att han faktiskt står för något som vi kanske inte alltid finner jublande ledarartiklar i aftonbladet för – eller så får man lämna kristendomen och finna en annan ledstjärna.

Det är fritt fram att gå med i vilket trossamfund man än behagar och till och med fritt för alla att starta sina egna religioner.

Personligen så struntar jag i medias klappjakt på kristendomen – jag vet vart jag tar vägen då jag dör – vad jag bryr mig om är framtida generationer som tack vare vår generation inte längre kommer att ha tillgång till Guds ord och därmed sakna möjlighet att komma till paradiset.

Även agnostiker med ett öppet sinne för möjligheten att Gud finns borde enligt all logik slåss med näbbar och klor mot en utveckling som ämnar förvanska vår enda källa till Gud, nämligen bibeln, och se med fasa då utvecklingen ersatt Guds sanna vilja med förgängligt, samtida, ständigt nyuppdaterade, politiskt korrekt nonsens.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: