That´s My Bush!

Så har Bush nominerat sin kandidat till högsta domstolen. Som en riktig cowboy styr presidenten dagordningen totalt och media och demokraterna kan bara se på och gråta.

Det är svårt att hålla sig för skratt då man lyssnar på Kennedy och Schumer med allvarliga tonfall och överdriven indignation förfasar sig över vad de säger skall hända. Synd att Kennedy, och många andra demokratiska senatorer redan röstat för Alito till hans nuvarande position, med många fina ord till på köpet. Stockholm Spectator sammanfattar deras prekära situation fint då de parafraserar Kerry ifrån förra året “I actually did vote for the 87 billion dollars – before I voted against it”, fast med domare Alito i detta fallet.

Problemet för vänstern är dels att de redan röstat för Alito, dels att han är extremt kompetent (vilket tydligen var viktigt tidigare).

Vi går nu mot upptakten till kongressvalen nästa år och detta kommer att bli en kamp där demokraterna tvingas positionera sig på motsatt sida mot folkopinionen. Hillary Rodham till exempel har omvalet till senaten att tänka på och jobbar febrilt på att få folk att tro att hon inte är så vänsterextrem, vilket betyder att hon måste gå Bush till mötes i denna, och många andra frågor. Precis i enlighet med presidentens planering.

Antingen kommer demokraterna att med fult regelfusk sätta lagen ur spel – vilket folket kommer att straffa dem för (se bara hur det gick för Dashle hehe) eller så ljuger de och låtsas vara mer mainstream – vilket spelar rakt i Bushs händer men även det är så uppenbart att väljarna ser igenom det och straffar dem.

Oavsett hur de desperata demokraterna agerar så gynnar det Republikanerna och Bush.

Med tanke på kvinnorättsgruppernas “märkliga” tystnad då Bush nominerade Miers (ungefär som efter Lewinskyaffären) har de avslöjat sin verkliga vänsteragenda och ÄNNU ett argument är effektivt vridet ur händerna på de krigströtta demokraterna.

That´s my Bush!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: