Dagens Bush-bash

Så har man läst dagens del i smutskastningskampanjen på USA i allmänhet och president Bush i synnerhet. Idag bärs facklan av expressen.

En unges liv i Irak har “blivit en mardröm” för att han tydligen liknar presidenten. Jag vet inte, jag tycker inte han gör det.

Artikeln ackompanjeras självklart av en bild tagen precis då Bush pratar så att hans ansikte ser förvridet ut och självklart länkas till en annan artikel där man kan läsa om hur illa omtyckt Bush och kriget i Irak är.

Självklart saknar artikeln varje uns av framtidshopp eller omnämnande av de otaliga framsteg som skett trots terroristerna, nej självklart är det en artikel som osar av negativism och skadeglädje. Saker som “Jag hatar George Bush. Han är ansvarig för många irakiska barns död i kriget” får givetvis stå oemotsagda.

Och artikeln avslutas med faderns tröstande ord om att “folk inom några år kommer att glömma George Bush”. -Ungefär som de glömde bort Lincoln eller Kennedy eller Nixon eller någon av de andra presidenterna?

Man undrar hur journalisterna sover om nätterna.

Hur President George W Bush egentligen ser ut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: