Felsägning?

Bosse Ringholm visade igår att han säger en sak till media men i själva verket tycker något helt annat. Fantastiskt! 35% av svenska folket föredrar detta parti som likt drakula driver en agenda inför folket och en helt annan på “natten”. Som tur väl är för Bosse så har vi tvingats vänja oss vid liknande (och ännu värre) skandaler vilket gör att detta fruktansvärda beteende inte ses som självklar grund till avsked. Tråkigt nog ser jag inga tecken på att detta kommer att förändras.

Nu har aftonbladet gjort en sammanställning av olika liknande “felsägningar” som endast stärker min övertygelse om att detta hyckleri är något vänstern är tämligen ensamma om. Av tio kandidater är sju politiker och av dem är sex vänster, den sjunde är Birgit Friggebo. Knappast borgelighetens starkaste kort.

Man undrar leende om något av dessa uttalandena kommer att rendera en artikel likt denna?

I objektivitetens och pressetikens namn…

Uppdatering:
Efter att ha läst hela Bosses samtal på DN klarnar bilden alltmer. En av de högsta politrukerna i partiet som haft makten nästan oavbrutet de senaste 70 åren sitter och gnäller på hur saker fungerar i deras samhälle. Man tar sig för pannan! Bosse borde avskedas och sedan dömas att starta ett eget parti där han blir tvungen att driva åsikterna han EGENTLIGEN har. Hur principlös kan man bli?

Sedan ber han om ursäkt? För vad? Det han sa till tv4 – eller det han säger efteråt? Hur skall någon någonsin kunna lita på denne mannen igen? Och personerna runt Bosse, vilka var de? Ingen av dem reagerar det minsta på att sveriges vice statsminister precis blåljugit inför svenska folket, nej de till och med håller med honom! “precis”

Alla journalister borde från och med nu alltid följa upp sina frågor till Bosse Ringholm med “är det ditt slutgiltiga svar?”. Man kan bara skratta åt eländet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: