You aint seen nothin yet!

Showtime! Efter en välförtjänt vila så börjar snart höstens digra arbete för Dubya. Jag hoppas att Bush har lyckats vila lite under sin “semester” och nu är redo att ta nya tag.

Man blir lite frustrerad av vänstermedia som år ut och år in skall tjata om hur fruktansvärt det är i augusti då presidenten tar ett par veckors semester. Semester, förresten, jag skulle vilja se en journalist som har ett schema som Bushs under SIN semester. Borde kanske rätta det där till “republikanske presidenten” för detta var näpperligen något som Clinton drabbades av. Men oavsett vad Bush gör så kommer media att spinna det som de vill, hade han stannat i Washington under kongressens uppehåll så hade de hånat “den enslige Bush” eller liknande och om han tagit en kort resa och valt att arbeta från Texas, ja det ser vi nu.

Bush står dock över vänsterns småaktiga spel. De kan kalla honom “mördare”, “lögnare”, “knarkare” eller “senil”, “korkad”, “krigsgalen”, de kan anklaga honom för att stå för alla möjliga och omöjliga intressen och att föra fram otaliga “dolda agendor”. De kan utnyttja tragiska offer som tvingats betala frihetens dyrbara pris och hänga upp dem som dockor. De kan alliera sig med allsköns diktatorer och mördare för att få fram sitt hat. De kan utnyttja viljesvaga mödrar som förlorat sitt bästa omdöme av sorg.

Det kommer dock inte att fungera. De är bara en bunt tragiska förlorare som FORTFARANDE inte insett att “BushCheney04” var det vinnande temat förra året, att frihetens flotta alltjämt seglar för fulla segel i sin globala turné – hur många ankare vänstern än slänger i sina grumliga vatten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: