Main stream media (II)

Istället för att fokusera på vad som har hänt och rapportera om det så ligger hela fokuseringen i svensk media helt på att fundera kring vilka motiv som kan tänkas ligga bakom. Hela skuldbördan läggs med några få undantag på oss i väst och olika teorier framläggs för att utröna varför de hatar oss.

Olika röster kräver att vi skall muta dessa skurkstater med mat, pengar och bistånd så att de slutar hata oss. Vi skall enligt dessa människor lägga oss platta inför deras fötter och be dem att tycka om oss, att snälla sluta bomba oss.

Dessa människors vacklande förtroende för vårt fria samhälle överträffas endast av deras skam för våra framgångar och vår styrka. De definierar slentrianmässigt allt främmande och annorlunda som “bättre” och “mer värt”, samtidigt som de knappast skulle företräda kristna människors rätt att bära kors på arbetsplatsen eller kristnas rätt att uttrycka sin tro offentligt.

Då en kristen pastor mördar någon så är det ett uttryck för en otrevlig och “fel” religion medan om en muslimsk pastor gör det så är det en individs handling och den fördöms som både ett brott mot offret och ett brott mot bilden av islam.

Den svenska kyrkan har gradvis tvingats stryka alltmer ur bibeln för att kunna fortsätta verka ifred medan islam fortfarande kan uttrycka vilka åsikter de vill samtidigt som de möts av intet annat än förståelse.

Skolavslutningar i kyrkan kritiseras stundtals aggresivt medan kritik av koranskolor avfärdas som rasism och xenofobi.

Demonstrationer anordnas MOT den sida som gör allt för att försvara vår rätt att demonstrera och vill sprida den rätten till alla världens folk medan vi visar förståelse mot dem som hatar oss och vill krossa oss och vårt samhälle.

Bush, Blair, Berlusconi, Rasmussen m.fl. beskrivs som djävulen medan mördare och terrorister försvaras och ursäktas.

Även om USA i princip idag slutat använda vapen som av misstag riskerar att drabba oskyldiga så slutar inte vänstern anklaga USA för att människor dör i irak. De människor som dör i barbariska terrorattentat riktat mot de hjältar som riskerar livet för att bygga upp sitt land och stärka skyddet mot mörkmän skyfflas helt sonika över i “Blame America” kategorin och förklaras som anledningen till att de hatar oss och nämns som anledningen till att vi blir angripna.

Att 9/11 hände 2 år innan kriget mot Saddam Husein smusslas undan och pratas inte om. Vi är de skyldiga, vi agerar – de blott REagerar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: