It begins…


Bush kommer visserligen låta det politiskt kokande Washington svalna en aning under sitt toppmöte med G8-länderna men jag hoppas att han så snart som möjligt nominerar en ny domare.

Lyssnade precis på Rush Limbaugh som anser att Bush borde nominera den svarta kvinnliga domaren Janice Brown som demokraterna förhalat i TRE år för att nyligen äntligen släppa igenom, Rush anser att detta är ett utmärkt val i både i hennes kompetens, erfarenhet och hållning till konstitutionen men också att det tvingar vänstermedia och demokraterna att protestera mot en svart kvinna. Just det, de vita rika ledarna i partiet som de svarta röstar på till 90% tvingas spendera tid och pengar på att visa just hur mycket de uppskattar hur välartade, kompetenta svarta börjar ta plats och göra ett namn för sig själva. Dessutom har de just godkännt henne vilket gör att det ter sig konstigt om det NU plötsligt skulle vara något fel man inte såg innan. Man debatterade trots allt hennes nominering i TRE år.

Ett annat, mer skämtsamt, förslag som jag hört är att Bush skulle nominera Ann Coulter! Det vore något det. Denna skärpta slagkraftiga kolumnist är visserligen en fullfjädrad jurist som arbetat med att bland annat skriva lagar i kongressen. Hon är dock fortfarande för ung. Tanken engagerar dock.

Jag vet inte vem Bush slutligen väljer eller hur nomineringsprocessen kommer att gå, men om någon frågar mig om 15 år när det började vända, när vänsterns sista maktfäste i USA började vibrera så kommer jag att säga – den förste juli 2005, fredagen innan självständighetsdagen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: